Arno Bremer

Arno (50) deed de opleiding consumptieve technieken en werkte jarenlang als cateringmanager, daarnaast was hij bezig met zijn grote hobby’s zingen en presenteren. Ruim 25 jaar geleden besloot hij voor zichzelf te beginnen en de overstap te maken naar entertainment, hij maakte van zijn hobby zijn werk. Hij werkt nu onder andere als stadionspeaker bij Thialf en spreekt grote groepen toe tijdens bedrijfsevenementen.


Arno omschrijft zichzelf als enthousiast, sociaal en vrolijk. Hij vindt het leuk om mensen blij te maken, staat positief in het leven en is een echte doorzetter. Hij kookt erg graag en noemt zichzelf een echte ‘foodie’. Dit is voor hem altijd een uitlaatklep geweest, hij kan zich erdoor ontspannen en hij kan er zijn creativiteit in kwijt. Hij is gek op de Franse, Spaanse en Japanse keuken. Voor sushi en andere Japanse gerechten kun je Arno ’s nachts wakker maken. Zijn signature dish is cannelloni van kalfsmuis met een vulling van kreeft en granny smith, gegarneerd met een zoetzuur van radijs, komkommer en yuzu-mayonaise.


Arno is dus gewend om grote groepen toe te spreken, hij voelt zich dan als een vis in het water en kan goed improviseren. Hij heeft ook ervaring met presenteren voor de camera, maar hij zou erg graag presenteren op landelijke televisie, hij heeft al ideeën voor zijn eigen kookprogramma klaarliggen. Jamie Oliver is zijn voorbeeld door de natuurlijke en vrolijke manier van presenteren. Arno denkt de nieuwe tv-chef te zijn omdat hij wat toevoegt aan de bestaande tv-chefs door zijn enthousiasme, uitstraling en humor.