Cisco Peeters

Voor Cisco (37) is dit een unieke kans om precies te doen wat hij wil, TV-kok worden. Hij vindt koken en presenteren namelijk allebei heel erg leuk. Cisco is acteur en moet daarom altijd iemand anders spelen. Hij heeft nu zin om eens lekker zichzelf te zijn en mensen te boeien en te inspireren. Volgens Cisco zal je bij hem veel enthousiasme en een drive zien. Hij denkt dat de kijkers blij worden van hem en blije TV vindt hij fijn.


Naast zijn werk als acteur geeft Cisco kookworkshops voor de gemeente Amsterdam aan mensen van GGZ en de voedselbank. Deelnemers worden weer zeker van zichzelf door het koken en dit geeft Cisco veel voldoening. Hij geeft ook motivatietraining aan diezelfde doelgroep. Cisco is geadopteerd uit Colombia en hij is op zijn vierde naar Nederland gekomen.


Alles wat hij maakt heeft een ‘Cisco touch’. Zo heeft hij laatst bijvoorbeeld een Aziatisch geïnspireerde hamburger gemaakt met eend en was het broodje gemaakt van gefrituurde rijstnoedels. Volgens Cisco weten veel mensen niet wat ze allemaal met producten kunnen. Zijn signature dish is konijn. De naam van zijn kookprogramma zou ‘Cisco’s Kitchen Talk’ zijn. Hij wil dat het gaat over de tocht naar een gerechtje toe en hij denkt dat hij dit heel goed zou kunnen. Zijn droom is echt om tv-chef te worden en Cisco gaat er hoe dan ook voor zorgen dat hij er komt.