Paul Toorop

Paul (25) is autodidact, hij heeft nooit een koksopleiding gevolgd. Hij heeft een eigen Indisch cateringbedrijf waar hij veel succes mee heeft, maar toch mist hij iets. Paul is erg geïnteresseerd in televisie en heeft altijd al iets voor de camera willen doen. Vandaar dat hij dit als ultieme kans ziet om beide werelden te combineren. Bovendien ziet hij zijn deelname als een opstap in zijn carrière. Paul is heel eager en wil sowieso veel toffe dingen doen in zijn toekomst. Ook het uitbrengen van zijn kookboek is een droom van hem.


De passie voor koken en gerechten heeft Paul meegekregen van zijn Indische vader en van zijn oma, die altijd voor de hele familie kookte. Hij baalt ervan dat die Indische keuken langzaam aan het verdwijnen is nu de oma’tjes die dit zo goed bereiden er bijna niet meer zijn.


Paul noemt zichzelf de nieuwe Indische Jamie Oliver, want de stijl van Jamie spreekt hem het meest aan. Hij denkt dat hij een jong publiek kan aanspreken en koken toegankelijker kan maken. Paul lust alles en vindt alles leuk om te bereiden. Wat hij zelf het liefst eet is varkensvlees en krokant buikspek.