Sigal Shepher

Sigal (28) heeft twee toekomstdromen, of de jongste vrouwelijke commercieel directeur bij een betaalde voetbalorganisatie worden of de nieuwe tv-kok van Nederland. Sigal volgde de opleiding toegepaste psychologie en tot najaar vorig jaar was ze sales director. Ze besloot ontslag te nemen om de perfecte nieuwe uitdaging te vinden. Sigal is er trots op dat ze op jonge leeftijd al een mooie carrière heeft gehad. Sinds kort heeft ze een baan als sponsormanager voor een voetbalclub, maar ook haar droomt om tv-chef te worden blijft bestaan.


Sigal komt uit Israël, is daar geboren en is daarna met haar familie naar Nederland gegaan. Nadat haar ouders zijn gescheiden is haar moeder weer terug naar Israël gegaan. Ze gaat regelmatig bij haar op bezoek. Sigal heeft leren koken van haar moeder, ze noemt haar de beste kok die er is. Ze kookt dan ook graag Joodse gerechten met invloeden uit Oost-Europa, Noord-Afrika en Arabische landen. Ook bereidt ze vaak Franse gerechten met ingrediënten uit Zuidoost-Azië. Ze kookt graag vers, gezond, from scratch en seizoensgebonden. 


Anthony Bourdain is haar grote voorbeeld, ze vindt hem een held. Om hem te evenaren moet ze alleen nog beter leren vloeken. Sigal werkte vier jaar als trainer en acteur voor een e-learning-platform, ze ziet het presenteren dan ook helemaal zitten. Sigal denkt de nieuwe tv-chef te zijn omdat ze grappig en origineel is en gerechten maakt die mensen daadwerkelijkheid zelf kunnen maken. Ze kookt met zelfspot en wil als het moet ook best wel extra sexy haar gerechten proeven.