Jeffrey de Vries

Jeffrey (24) werkte de afgelopen jaren als basiskok en baalde ervan dat hij zijn koksopleiding niet af heeft gemaakt. Maar onlangs heeft hij zijn eerste baan als chef-kok gescoord en daar is Jeffrey erg trots op. Daarnaast doet Jeffrey een thuisopleiding in de richting psychologie, omdat hij de communicatie (of het gebrek eraan) in de keuken zo interessant vindt en daar graag meer over wil leren. Jeffrey wil heel graag de nieuwe tv-chef worden en heeft hier alles voor over. Hij straalt uit dat hij geniet als hij kookt, en denkt dat hij dat ook op tv kan uitstralen.

Jeffrey werkt al zo’n zes jaar in de keuken, van keukenhulp tot zelfstandig werkend kok. Zijn favoriet is de Franse keuken en dan Amerikaans geserveerd, of andersom. Jeffrey’s signature dish is kabeljauw met een kruidenkorst, Roseval aardappels met een doperwtencrème en gepofte tomaat.

Met presenteren heeft Jefrrey niet echt veel ervaring. Maar hij heeft twee jaar in de sales gezeten, hij heeft op straat gewerkt om stroom te verkopen, en zo is hij aan zijn vlotte babbel gekomen. Jeffrey droomt van een eigen foodtruck of een restaurant met Amerikaanse gecombineerd met Franse gerechten.